..........................................................................

Het laatste nieuws!

zondag 26 september 2010

Zaterdag 11 september Golfdag MHC Sint-Oedenrode

Op zaterdag 11 september hadden wij, MB1, een golfdag georganiseerd voor de Jacht. De deelnemers arriveerden rond half 3 op golfbaan ‘De Schoot’. Na een welkomstdrankje werden ze in groepjes verdeeld en gingen ze om half vier de baan in. De deelnemers liepen 9 holes, na de baan gelopen te hebben dronken ze een drankje op golfbaan ‘de Schoot' en vanuit daar ging iedereen mee naar het clubhuis. Daar stond een heerlijke BBQ op ons te wachten!

Hier werd volop gegeten en gedronken! Na de BBQ hebben we de prijsuitreiking gedaan. De twee beste golfers van de dag waren Anne Zonnenberg en Bert Zonnenberg (deelnemers van de Rabobank, hoofdsponsor van MHC)).

Zoals u al gelezen heeft, was het een hele mooi dag. Alles zat mee, we hadden super mooi weer! En de mensen waren heel gezellig. Deze dag had niet zo kunnen zijn als we geen sponsors hadden, want Fred van de Laar Grond,- Weg en Waterbouw heeft de baan ter beschikking gesteld, en op die manier alle greenfees van deze dag betaald. Kei gaaf......!

Ook alle andere sponsoren ontzettend bedankt. De prijzen werden gesponsord door drankenhandel Jan de Leijer en door Fred van de Laar (een fles champange en één greenfee van Golfbaan ‘De Schoot’). Slagerij Verheijen zorgde ook voor een mooie prijs en verzorgde de overheerlijke BBQ!

Met deze dag hebben we in totaal € 1060 opgehaald. Dus volgend jaar weer??

Deze dag werd verzorgd door Meisjes B1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten